Peru per region - Pisco

Tours in Pisco

BALLESTAS EILANDEN

click to enlarge

Deze tour vertrekt dagelijks en duurt een 4-tal uur. De enige manier om de vogel- en de zeehondenkolonies te kunnen zien is per boot en zeker de moeite waard. Onderweg kan je op één van de bergfanklen langs de kust de “Candelabra” zien, het is een figuur gelijkaardig aan de Nascalijnen. Ongeveer een uur wordt gebruikt om rond het eiland te varen. Sommige soorten vogels, vooral de speciale pinguins, zijn minder zichtbaar. Deze bevinden zich vooral op het zuidelijk gedeelte van het eiland, en dit ligt niet direct op de route die de boot volgt. Bij aankomst op het vaste land neemt een minibus je mee naar Pisco voor de lunch of je kan ook in het haventje blijven waar je verse vis kan eten.

click to enlargeSCHIEREILAND VAN PARACAS

Deze tour vertrekt dagelijks en duurt 2,5 uur. Op deze tour heb je soms de kans om een Flamingokolonie te bewonderen. Je kan het museum van Julio C. Tello bezichtigen, hij is ontdekker van de Paracascultuur. Hier zie je mummies en andere vondsten uit deze cultuur. Een bus neemt je mee tot aan een fantastisch uitzichtpunt over zee, waar zich ook de bekende “Kathedraal” bevindt, een natuurlijke rots die door de zee bewerkt is tot een monument, dat oogt als een kathedraal.

click to enlarge

HUACACHINA

Huacachina is een natuurlijke oasis in de kustelijke woestijn van Peru, Een 5-tal minuten rijden vanuit Ica. Dit klein dorpje nestelde zich vlak naast een lagune, omgeven door gigantische zandduinen. Het uitzicht is wonderlijk; je ziet er bewonderenswaardige palmbomen en kleurrijke bloemen in een woestijnachtige achtergrond. De zandduinen nodigen je uit voor sport en spel. Het is mogelijk om sandboards te huren of een ongelooflijke tour met de zandbuggies.

Voor meer informatie kan u ons contacteren op dit emailadres: toursperu@aitraveltours.com

click to enlarge click to enlarge click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge


Café Arequipa

WhatsApp: +51 959391436
Phones:  +51 959391436 (good Spanish and English/intermediated Italian-Dutch)
Emergency:+51 959391438 (good Spanish/intermediated English)
Skype: aitraveltours@hotmail.com
E-Mail:  info@aitraveltours.com
A.I. Travel - Tours

Peru per region